21 maart 2013

Alice&Jo Webshop

Heey iedereen,

Vandaag even een artikel over een webshop. Ik wil graag revieuws gaan schrijven van bepaalde producten. Aangezien ik de laatste tijd meer via internet bestel wil ik hierbij ook iets over de service van deze webshop vertellen.

Zoals je al aan de titel hebt kunnen lezen gaat het dit keer over Alice&Jo Klik hier om naar de webshop te gaan. Deze webshop verkoopt o.a Sleek, Barry M, EOS, Real Techniques en burts bees. 


Nou ken ik deze webshop al wel langer (ruim een jaar) en wist ik ook al dat ze een TOP service hadden. Het zit namelijk zo: ik heb met mijn 18e verjaardag hier 3 sleek palletes besteld, deze kreeg ik cadeau van mama en hierbij was toen de aanbieding 2+1 gratis (ofzo), maar toen ik mijn pakketje open had gemaakt bleek het zo te zijn dat er 1 palette kapot was. Natuurlijk baalde ik heel erg en heeft mama een mail gestuurd naar Alice&Jo. Ik weet niet wát mama in die mail gezet had maar we moesten een foto sturen en ik kreeg een nieuw palette opgestuurd.
1 woord GEWELDIG!

Aangezien ik in London mijn Barry M Texture nagellakje gekocht had waar ik ontzettend blij mee ben besloot ik weer een kijkje te nemen op de webshop van Alice&Jo.
Natuurlijk wou ik meer Texture lakken uitproberen, maar helaas was de kleur die ik graag zou willen testen uitverkocht, dus moet ik even geduld hebben.
Wel besloot ik 2 lipbalms uit te testen van het merk Buddah balm (ik ken het zelf niet) en deze waren nu in de sale. Ook keek ik nog even bij andere Barry M lakken en zag daar o.a Chameleon lakken staan. Deze zouden dus van kleur moeten veranderen. Ik gooide er 1 in mij mandje.
Ik ging gisteren slapen met de verwachting dat ik ergens vandaag wel een mailtje zou krijgen met dat het verstuurd zou worden en de lever tijd van ongeveer 48 uur of iets dergelijks.
Tot mijn grote verbazing was deze mail gisteren al verstuurd, dat de bestelling de deur uit is (deze mail las ik vanochtend).

Vanmiddag riep mama: "Eline je hebt post". Ik dacht aan een pakketje van Ebay aangezien ik daar begin deze maand weer een hoop besteld heb.
Maar toen ik beneden kwam bleek het een pakketje van Alice&Jo te zijn. Wow! Dat was snel!

Ik kon niet wachten en maakte het pakketje open. Wel keek ik een beetje verbaast toen ik een Magnetic lakje zag i.p.v een chameleon lakje. Ik voelde me een beetje een zeurkous toen ik Alice&Jo een mailtje ging sturen. Maar ja, ik heb tenslotte betaald voor een Chameleon lakje.

Nou kreeg ik net een mailtje dat ze alsnog de Chameleon lak opsturen en ik de magnetic lak mag houden. WAUW!

Binnenkort komen er revieuws van.

xx Eline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten