28 mei 2015

Jimmy Choo eau de toilette ♥

Voor een parfumjunkie zoals ik, zijn aanbiedingen echt fantastisch. Zo ook rond moederdag, want toen heb ik dit parfum aangeschaft. Een parfum van Jimmy Choo stond al enige tijd op mijn wish-list. Ik zag een leuke aanbieding van het 'Jimmy Choo' parfum en vandaag kunnen jullie dan eindelijk de review van dit parfum lezen.
Lees verder...


Rond moederdag had ik verschillende ideetjes voor mijn moeder. Een daarvan was dit parfum, maar besloot deze toch maar zelf te houden. Het moest tenslotte niet te gek worden. 
Ik ging voor de 40ml versie van dit parfum. 


De verpakking vind ik echt prachtig. Het roze slangenleer-printje op het doosje vind ik echt super tof. Ik weet niet wat mij zo aantrekt bij dit doosje, but me likes. 
Het flesje zelf doet me denken aan een granaat of discobal achtige vorm. Het glas is niet echt mat, maar ook niet glanzend. Het is een beetje parelmoer. 


De geur zelf is behoorlijk zoet. Ik kan niet zeggen of het nou zoet fris,zoet bloemig of fruitig is. Ook kan ik niet echt meteen een specifieke geurnoot herkennen, maar het doet me aan snoepjes denken. 

Geurnoten:
Top: mandarijn, peer & groene noten
Hart: orchidee
Basis: patchoeli & toffee

Dit parfum blijft aardig lang zitten en is niet te overdreven. 
Ik heb een flacon van 40ml en de reguliere prijs hiervan is €36,-.

Ben jij bekend met de geuren van Jimmy Choo?
Laat het achter bij de comments.

Liefs,
Eline ♥


1 opmerking:

  1. Ik ben nog niet bekend met zijn geuren!
    Ben nu wel heel benieuwd! Je hebt me nieuwsgierig gemaakt!
    Liefs Iep

    BeantwoordenVerwijderen