2 juni 2015

Catrice Limeted Edition "Kaviar Gauche for Catrice" First Impressions ♥

Tijdens de Berlin Fashion Week heeft Catrice samengewerkt met het merk 'Kaviar Gauche'. Deze zomer gaat Catrice weer een samenwerking aan met dit merk. Geïnspireerd op bruiden en het bohimian-chic stijltje komt Catrice deze zomer met de Kaviar Gauche for Catrice collectie. In België is deze collecte al te koop, maar in Nederland zal deze half juni in de schappen liggen. 

Kan je niet wachten en ben jij ook zo benieuwd?  
Lees dan snel verder...


Nagellak. In de kleuren licht roze, lila, zacht grijs en abrikoos. Voor €3,- zul je deze romantische lakken kunnen kopen. 
01 butterfly kiss
02 honey blossom
03 love me tender
04 cool wonderGentle lip gloss. Een zacht roze of abrikoos kleurige lipgloss, voor een romantische look. De textuur is licht en transparant, voor een natuurlijke look. Deze lipgloss zal €3,60 kostten.
01 butterfly kiss
02 honey blossom 

In dit oogschaduw palette zitten 6 zachte kleuren oogschaduw. Daarbij zit een witte eyeliner en applicator. Ook zitten er 2 poeders in dit palette. Het doosje heeft een romantische uitstraling van goudkleurige bloemen. Dit palette gaat €8,- kostten. 


Deze lichtroze nude parels zorgen voor een heldere gloed en ene mooie egale teint. Het doosje ziet er luxieus uit. De prijs van 01 sweet secret gaat €4.60 zijn. 


Naar de parels en het palette ben ik erg benieuwd. Ook zijn er een aantal lakjes die ik graag in het echt wil zien. 
Vanaf half juni t/m half juli zal deze collectie in de Catrice schappen bij Trekpleister en Kruidvat liggen. In België is deze nog tot half juni te verkrijgen bij Kruidvat. 

Liefs, 
Eline ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten