23 juni 2015

MAC Prep & Prime lip ♥ lip basis / lip primer

Weten jullie nog dat ik schreef over de lieve medewerkster bij Douglas in Eindhoven? Het artikel waar ik daar meer over vertel is hier klikbaar. 
Het was de MAC artist (volgensmij zijn de mensen die bij de MACcounter in Douglas staan ook echte MAC-Artists), vroeg toen ook aan me of ik de primer had. 


Vandaag vertel ik jullie alles over dit product. 
Lees verder...

Om eerlijk te zijn had ik nog nooit van dit product gehoord. Dit heb ik ook eerlijk tegen de medewerker gezegd. Zij heeft me wat uitleg gegeven over het product en ik heb haar verteld dat ik het zou onthouden voor de volgende keer. 
Thuis heb ik wat research gedaan en kwam er achter dat er niet zo heel veel over te vinden is. 
Gek toch, MAC is zo'n populair merk en zoals de vrouw ook al zei: "Gek, dat je zo dol bent op de lipsticks en de primer niet kent!"


Toen ik in Maastricht was, ja dat is alweer een tijdje geleden, heb ik deze primer aangeschaft. Hij was €18,- een euro goedkoper dan de lipsticks.  


Ik moet zeggen dat de primer mij heeft doen verbazen. De kleur van de lipstick wordt niet specifiek intenser, maar brengt wel gemakkelijker aan. De ontdekking van de eeuw als je zelf vrij droge lippen hebt. De lip primer is echt super zacht en brengt gemakkelijk aan. Hij heeft geen kleur, waardoor je ook geen gekke kleurcombinaties krijgt. 
Vaak hoor ik mensen klagen over de matte lipsticks, dat ze te uitdrogend zijn. Zelf heb ik Candy Yum Yum en vind ik het uitdrogende wel meevallen. Toch heb ik hem een aantal keer gecombineerd met deze primer en ik ben onder de indruk. Deze primer laat Candy Yum Yum over de lippen glijden! Ik durf het met deze primer zelfs aan om een Retro Matt aan te schaffen! Ja, jullie zullen tegen die tijd ook echt een update over dit product krijgen, dus hou zeker mijn blog in de gaten. 


Ik vind dit product tot nu toe zeker zijn geld waard, maar zoals ik al heb gezegd: ik houd jullie op de hoogte. 

Ben jij bekend met deze primer?  
Laat het achter bij de comments.

Liefs, 
Eline ♥


Geen opmerkingen:

Een reactie posten