9 november 2016

Woonspiratie #1 kledingkast || Elinnee94

Het is tijd voor een hele nieuwe 'serie' op Elinnee94. 
Ik deel mijn woon-inspiratie ('woonspiratie')  met jullie. 
Zelf houd ik heel erg van lifestyle, gezelligheid en ik ben ook altijd wel bezig geweest met interieur. 

Nu leek het me leuk om, met het vooruitzicht op "op mijzelf wonen" eens wat home inspiratie dingetjes op mijn blog te laten zien. 

Al tijden zoek ik plaatjes op internet over interieur. Sommige dingen haalbaar, sommige gewoon voor de leuk. 

In deze eerste editie van "Woonspiratie" ga ik het hebben over een kledingkast. 
Komend weekend gaan mijn vriend en ik naar Ikea om naar een kast te kijken en ik heb al wat research gedaan. 

Lees verder...

 
Samen hebben we al ooit eerder naar kasten gekeken en een voordeel dat wij hebben is dat we het vrij snel met elkaar eens zijn. We hebben in best veel dingen dezelfde smaak. 
Om te beginnen lijkt me zoiets erg praktisch. We delen nu een klein kastje bij mijn vriend, maar het hanggedeelte daar is voor zijn spullen eigenlijk al te klein. Ook heeft hij geen latjes of extra planken voor bijvoorbeeld een extra dekbed overtrek. 
We hebben ons ondergoed in wat mandjes bovenop de kast gezet, maar hier zitten lades wat voor ons al een stuk rustiger oogt. Ook een extra hanggedeelte vind ik erg fijn. 
We zijn dol op hout en houtskleuren. Deze kast is niet alleen mega groot, maar vind ik behoorlijk onoverzichtelijk. Verschillende vakjes en formaten, nee niet mijn ding. Wat mij bij deze kast (naast het hout) erg aanspreekt zijn de lades én vakken bovenin. Handig voor bijvoorbeeld een dekbed. 
Dit komt wat meer in de buurt van mijn ideaalbeeld. Vakken waar eventueel dozen/dekbedovertrek in kunnen én lades. De kast bestaat uit 2 kasten en da is iets wat ik graag wil als ik later in mijn eigen appartement woon. 
De kleur is helemaal top, maar ik mis wat planken voor shirts en broeken. Die zou ik erbij nemen. Ook wil ik (op den duur) ook wat planken voor mijn tassen/schoenen.

Mijn ideale kast is  dus eigenlijk een mengeling tussen alle 3, maar vooral 1 en 3. 
Hoe ziet jou droomkast er uit?
Laat het hier beneden achter. 

Liefs,
Eline
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten