25 mei 2017

Catrice highlighting powder 015 Merry Cherry Blossom! review || Elinnee94

Highlighter, ik ben er dol op. Voor mij maakt het een look echt compleet. Ik vind het ook super leuk om nieuwe pareltjes te ontdekken, maar reviews schrijf ik er bijna nooit over. De reden hiervoor is vooral, omdat het resultaat op foto soms lastig is vast te leggen. 
Vandaag review ik een highlighter van Catrice. Het Catrice highlighting powder in kleur 015 Merry Cherry Blossom!
Ben jij benieuwd naar wat ik van dit product vind?
Lees verder...


 Het highlighting powder is geen nieuw product. Tijdens de laatste assortimentswissel is deze kleur (015 Merry Cherry Blossom) in het assortiment gekomen. Ongeveer een jaar geleden kocht ik twee andere highlighting powders uit dezelfde reeks. Ik wilde deze destijds reviewen, maar dat is me toen niet gelukt. Kleur 020 Champagne Campaigne is nog steeds te koop, maar 010 Stardust heeft dus plaats gemaakt voor kleur 015 Merry Cherry Blossom! 
 Op de achterkant van het doosje kun je meer informatie vinden. Zo omschrijft Catrice deze highlighter als: "Een velvet-zachte poeder met parel effect. CreĆ«er een zachte roze highlight op je jukbeenderen en wenkbrauwbot. Voor een stralende look." Deze highlighter is dermatologisch getest.
 De highlighter heeft een soort bijenkorf patroontje, terwijl 010 en 020 een soort kussen-patroon hebben.
Ik vind het erg leuk hoe het design van deze highlighter is gemaakt.
Dit is de swatch. Een zachte roze highlighter, die erg mooi van het licht afhankelijk is.
Op deze foto's draag ik de highlighter op mijn jukbeenderen, de brug van mijn neus en op mijn Cupidoboog. Zoals ik eerder al vermelde, komt de highlighter op foto niet zo goed over (helaas). Hij geeft een subtiele glow, waar ik zelf heel erg van houd. Je krijgt niet ineens een highlighter veeg of discobal effect, nee gewoon een mooie glow.
Op deze foto zie je het (en dat met name bij mijn Cupidoboog) iets beter.
Ik vind het resultaat van de highlighter erg mooi. De highlighter kost €4,-  en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Voor €5,- heeft Catrice ook een baked highlighter, waarover ik vorig jaar al een review schreef.

Liefs,
Eline ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten