21 juli 2017

Review Makeup Revolution Blush Queen Blush Palette || Elinnee94

Al sinds 1 april ligt dit blush palette van Makeup Revolution te wachten op een review.
Ik zag dit Blush palette in de kleur Blush Queen bij Etos liggen, waar ze sinds een tijdje ook Makeup Revolution verkopen en ik dacht "Ja! Leuk een blush palette. Oh, ook leuk voor een review". Die review heeft echter bijna vier maanden op zich laten wachten. 
Vandaag is het dan eindelijk tijd om mijn mening over dit palette te delen.

Ben jij benieuwd wat ik van dit palette vind?
Lees verder...
Zo ziet het palette open er uit. Het bestaat uit verschillende roze tinten en zeker de een beetje paars/lila tinten spraken mij erg aan. Wel twijfelde ik meteen of het allemaal blushes waren, of dat de buitenste twee kleuren van de bovenste rij geen highlighters zijn.
Op de achterzijde hadden ze zo'n fijne beveiligingssticker geplakt (zucht, het leven van een beautyblogger....). Verder staat er op een zwarte sticker wat informatie over het palette, zoals de naam en ingrediƫnten. Graag had ik gezien dat de blushes individueel ook een naam zouden hebben.
Hier heb ik alle blushes geswatched. De bovenste rij met blushes lijken behoorlijk wat minder pigment te hebben, maar meer shimmer. Ook zie je in de swatches dat zowel de bovenste, als de onderste rij erg op elkaar lijken. Persoonlijk vind ik dat de kleuren geswatched niet erg veel lijken op hoe ze er in de pan uit zien. 
Op de linker foto draag ik alleen bronzer, op de rechter draag ik daarbij ook nog de 3e kleur van de bovenste rij. Toch een behoorlijk fel kleurtje, maar niet echt zichtbaar op mijn wangen.
Op de linker foto draag ik wederom alleen bronzer. Op de middelste foto zie je vanuit hetzelfde perspectief mijn wang met de blush, linksonder in het palette.
Tot slot heb ik nog een foto van de voorkant toegevoegd.
Gek, dat deze lichte kleur beter tot zijn recht komt op mijn gezicht dan de opvallendere roze kleur.
Ik kocht dit palette voor €9,99 bij Etos, omdat ik benieuwd was naar de verschillende kleuren. Helaas heeft Makeup Revolution mij hierin teleur gesteld. De swatches van de onderste en bovenste rij lijken zodanig op elkaar. Ik vind zelfs dat ze de middelste twee kleuren van de bovenste rij misschien wel weg hadden mogen laten. 
Misschien hadden ze hier wat toffe highlighters voor in de plaats kunnen zetten.
In plaats van 8 blushes te hebben gekocht, heb ik nu het idee dat ik 4 blushes, 2 highlighters en 2 (slechtere) backups heb gekocht.
Dit vind ik erg jammer. 
Dat neemt niet weg dat €10,- voor 4 blushes en 2 highlighters eigenlijk niet duur is. 
Mocht je interesse hebben in dit palette of andere palettes van Makeup Revolution, raad ik je zeker aan even bij Etos te kijken. Daar kun je ze namelijk ook swatchen. Online is Makeup Revolution ook te koop, maar daar kun je ze natuurlijk niet testen.

Heb jij al eens een gezichtspalette van Makeup Revolution gehad?
Wat zijn jou ervaringen daarmee?
Laat het achter bij de comments, ik ben benieuwd. 

Liefs,
Eline ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten