13 februari 2013

korte update 1#

Heey iedereen,

Wat  heb ik een rare periode achter de rug...

Zoals jullie weten was ik vorige week ziek. Aangezien Kamini vrijdag een feestje had en er donderdag belangrijke dingen met de klas gedaan moesten worden moest ik donderdag en vrijdag wel naar school. Nog niet helemaal fit ging ik donderdag met veel tegenzin naar school. 
Sommige mensen zeggen wel eens, "als het niet goed voelt gaat het meestal mis...
Dit was zeker het geval bij mij. Donderdag ochtend hadden we al een rommelige opstart, omdat we om 10 uur ofzo op de hoofdlocatie moesten zijn voor een schoolfoto.
Dus zo rommelig als onze klas is was het tijdens het wachten een enorme chaos, leuk als je hoofdpijn hebt!
Gelukkig hadden we hierna pauze en konden er een paar mensen uitrazen, dacht ik...
's Middags hadden we het "officiĆ«le" afscheid van een jonge die bij ons in de groep heeft gezeten. Na de pauze hadden we dus even, de tijd om bepaalde dingen voor te bereiden, samen met een vriend van me had ik het cadeautje gekocht voor die klasgenoot die weg ging maar er moest nog veel meer gebeuren. Samen gingen wij dus aan de afronding van het cadeau werken, dat ging helemaal niet goed, ik heb bijna alles moeten doen en we werden ondertussen door rondzwervende klasgenoten gestoord... 
Eenmaal de klas ingekomen voor de lunch was het echt een chaos.  Iedereen steekt elkaar in onze groep aan... Maar toen na het eten bleek dat niemand de voorbereidingen had gedaan dacht ik echt "Waar de f*ck zijn jullie mee bezig geweest". 

Vrijdag ging ook al niet zo heel soepel, maar daar is weinig over te zeggen. Aangezien ik niet de enige ben die het  een beetje gehad heeft met onze klas... Er moet echt verandering komen in bepaalde mensen zen gedrag. 

Bij Kamini was het ook weer een beetje raar. 
Men stem was die dag beter maar als de muziek hard staat moet je schreeuwen dus werd ik weer schor. 
Iedereen bleef bij Kamini slapen, maar ik bleef langer (ghihihi). Zaterdags hebben we niet veel gedaan, maar het was wel heel gezellig. Zondag waren we naar de optocht geweest in beek&donk (carnaval!!). Ook waren we even naar de oma van Kamini geweest en dat was ook heel gezellig. 
Nou heb ik ook familie daar wonen, die zie ik eigenlijk nooit...  
Die waren zaterdag niet thuis zondag middag ook niet, nou had ik het nummer gevraagd van mij oom en (lief)tante. Zondag avond zijn we hier even langs geweest en ik was zo blij. 

Dit is ze dan,  mijn trots, mijn lieve kleine nichtje ♥ van alweer bijna 3 jaar oud♥ Ik hou van haar en 't is een echte Vliegenberg♥

Maandag was een wissel-dag , mama en papa kwamen Kamini en mij ophalen om bij ons te blijven, tot vandaag (woensdag). Gisteren avond hebben we lekker carnaval gevierd in Helmond bij mijn "vaste" kroegje. 
Ik was er al een hele tijd niet meer geweest maar het was echt super gezellig. 
Vandaag om 13.00 uur had Kamini rijles en dacht ik : "filmen, opruimen, bloggen" . Dat ging niet zo simpel als ik dacht. van het opruimen is niet veel gekomen, het bloggen ging ook nog niet makkelijk want ondertussen wou ik men mail checken en andere dingen doen, maar het filmen is wel gelukt (met dank aan een pakketje dat mama in de brievenbus vond). 
Ik (ongeveer) begonnen met de collective shoplog van Februari.

Hierbij nog even die van januari want die had ik ook nog niet op men blog gezet.

Oke... Dit was even een update, ik vond het makkelijker om te schrijven, omdat ik zo mijn liefde voor schrijven kwijt kan en ondertussen ook andere dingen doen. Dit laatste is niet echt goed maar langzaam zullen we er komen.
Wat ik morgen ga doen weet ik nog niet, maar ik ga sowieso  naar de Hema want men watjes zijn weer op. 
Special tip: Deze maand een huge opgemaakt filmpje.


xxxx Eline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten