10 maart 2014

Babylips Revieuw ♥

Als er iets gehypet is in beauty-land dan zijn het de BabyLips van Maybelline wel.
Iedereen is er  enthousiast over.
Ik snapte niet waarom. Het is toch gewoon een lipbalm...  Niets bijzonders, maar waarom is iedereen er zo over te spreken?




Al vanaf dat de babylips in Nederland te koop zijn wil ik ze uittesten. Wij hebben niet heel dicht in de buurt een DA zitten dus ging ik laatst met mama naar DA. Na een halfuur in de winkel rond te lopen en niets te vinden liep ik maar weer de winkel uit. Toen bedacht ik me ineens "Etos" die sla ik normaal altijd over als ik in de stad ben. Maar had gehoord dat ze daar ook babylips verkochten.
2 dagen later gingen we de stad in. Ik moest en zal minimaal 1 babylips uittesten.
Het werd de "cherry me" varriant.

Meteen toen ik hem opsmeerde merkte ik dat het verzachtend was. Ik hou van de heerlijke kersengeur die deze lipbalm heeft.

We zijn nu een paar weken verder en inmiddels heb ik ook al weer een tijdje een andere Babylips.
Namelijk de blauwe variant.
Ik vond een revieuw over 1 product zo mwa.. net niet... 
Ook was ik niet zo heel enthousiast over de 'cherry me'.  Ondanks dat de geur heerlijk is vond ik het nog vrij raar dat iedereen er zo enthousiast over was/is. 
Ik ging ervan uit dat deze geen geur had en puur voor hydratatie zorgt. Dat zoek ik in een lipbalm en koos daarvoor ook deze als 2e. Ik verwachte niet zo veel, maar de blauwe heeft me aangenaam verrast. De geur is heerlijk, citrusachtig! Ik vind het heerlijk!
Nu ben ik helemaal om!
Ik vind Babylips echt geweldig, maar wel erg gehyped, ik had net iets meer verwacht, zeker van de 'cherry me'.

Wel een aanrader is dus 'hydratate'. 
Hij is erg zacht en voed je lippen goed. Zelf heb ik erg veel velletjes aan mijn lippen en ik merk echt dat deze iets voor mijn lippen doet, hij trekt snel in dus ik smeer regelmatig de cherry me erover heen als ik de hydrate niet meer voel. 

Conclussie; Er wordt vast een nieuwe Babylips aan mijn stash toegevoegd maar niet te snel, €3,25 vind ik een vrij hoge prijs voor een lipbalm. Maar wel zeker het kopen waard als je eens iets anders wil proberen. 

Liefs,
Eline


Geen opmerkingen:

Een reactie posten