18 augustus 2014

Het moet allemaal een keer op

Normaal gesproken zien jullie op maandag een masker artikel. Helaas heb ik het in het weekend te druk gehad, zaterdag was ik veel te moe en zondag was ik ziek. Daarom heb ik vandaag een ander soort artikel. 

Jullie weten vast wel dat ik dol ben op parfum. Maar er zij ook andere dingen die ik het liefst bewaar. Ik wil alles, en het liefst zo lang mogelijk. Maar wanneer ik goed nadenk weet ik dat alles ook een keer op moet. Want hoe zonde is het, als je een flesje parfum weg moet gooien, omdat het niet meer lekker ruikt? 


Op mijn vlog kanaal liet ik al zien dat ik 2 parfums aan mijn oma heb gegeven. Ik realiseerde me toen ik bij haar ging poetsen en ze me vertelde dat ze een nieuw parfum aan zou willen schaffen, dat ik haar vast wel blij kon maken met iets uit mijn kast. 

De 2 parfums die ik haar heb gegeven heb ik ooit bij Action en Big Bazar gekocht en eigenlijk nog nooit gebruikt. Van een heb ik zelfs een soort kleine andere variant, die ik dan liever gebruik. Ik denk omdat het sneller op gaat.

Ik wil alleen maar meer en meer, en merk dat ik bepaalde parfums toch sneller pak als anderen.
In de loop der jaren veranderd een 'smaak' toch echt. Het is natuurlijk super zonde om een parfum weg te gooien, en echt 'declutteren' van een parfum-stash kan ik ook echt niet over mijn hart verkrijgen. 
Zo  besloot ik dus ook om mij oma blij te maken met die 2 parfums. 

De laatste tijd merk ik dat ik in de parfumerie zaken wel vaker een geurtje tegen kom waarvan ik zeg "JA! jou wil ik!"  en zou hier dan ook mijn best voor doen om het te sparen. 

Niet alleen parfum heb ik veel maar ook bad en douche producten. Deze kan ik vrij rojaal gebruiken maar net als parfums heb ik ook enorm veel deo's waar geen eind aan lijkt te komen. 

Het is flink tijd om dus eens wat dingen te gebruiken. 
Een tijdje geleden zag ik een video van een vrouwelijke youtuber die het had over 'B.U.S'. BUS staat voor Back Up Stash, ik ben dus niet de enige die erg veel op voorraad heeft. 

Voor mensen die mij langer volgen, weten misschien ook dat ik mezelf graag beloon. Zo mocht ik als ik 'Amber' van het kruidvat op had gemaakt, mijn geliefde Dior Hypnotic Poison kopen. 

Zo heb ik een heel plan uitgestippeld en wil ik meer opmaken. Ik heb zelfs niet 1 parfum opgemaakt maar 2 voordat ik mijn Hypnotic Poison kocht. Stiekem ben ik daar wel een beetje trots op. 

Maar er is meer... 
Ik wil meer parfums opmaken. Ik weet toch dat ik de flesjes bewaar en een aantal van de parfums die ik nu nog op wil maken, zijn budget. 

Een aantal parfums die ik op wil maken zijn deze. 

 Deze geur van Puma, kreeg ik een aantal jaar geleden van mijn klas met mijn verjaardag. Ik draag hem meestal als ik een dagje weg ga, maar de geur is me een beetje tegen gaan staan. Tijd dus om hem op te maken.
 Toen ik deze foto's maakte had ik dit parfum; Cherry Bloom van de kruidvat nog niet gebruikt, maar deze heb ik meegenomen naar Friesland.
Hier zit 15ml in, en had verwacht dat deze sneller op ging, maar er is nog bijna niets uit. Dit parfum vind ik ook redelijk tegenvallen, de geur blijft niet lang hangen. 

Ik hoop dat ik wat parfum op kan maken. 

Liefs, 
Eline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten