30 maart 2015

Soul Session - Rimmel ♥

Het merk Rimmel kent iedereen wel, doordat je het in de drogisterij tegenkomt of misschien heb je er wel producten van in huis.Vandaag een review en swatches van de nagellak 'Soul Session'.
Kijk verder...

Door Carien van Blondie Beauty Fashion heb ik deze nagellak aangeschaft. Normaal gesproken luister ik nooit echt naar bloggers om een product aan te schaffen, maar dit is een geval apart. 

Hoe zit het?
Carien kocht in Amerika een prachtige nudelak van L’oreal, die van Doutzen, haar favoriet. Het is een prachtige nude kleur met roze, taupe, lila en meerdere tinten in zich. “De perfecte nude kleur” aldus Carien. Deze lak is helaas niet in Nederland te koop, dus is Carien een zoektocht gestart om dupe hiervan te vinden. Ik was meteen verkocht nadat ik bij haar 'Doutzens nude' had gezien.

Als beste uit de test (van de dupes) kwam Soul Session van Rimmel. Deze is gelukkig makkelijk te verkrijgen dus ik besloot deze aan te schaffen.


Mijn mening
Het is inderdaad een prachtige nude kleur, met een mooie roze glow.
Voor ongeveer €7,- vind ik het zeker het proberen waart, als je op zoek bent naar een mooie nude kleur.
Je eigen huidskleur speelt natuurlijk ook een rol, persoonlijk vind ik hem bij Carien mooier ogen dan bij mijzelf. 
Dit wil niet zeggen dat ik deze lak niet mooi vind of er niet blij mee ben, want dat ben ik namelijk wel. Ik denk alleen dat ik, nu het mooie weer er weer aan begint te komen, sneller een vrolijke kleur pak. 
Deze lak vind ik zeker mooi en ook zeer draagbaar, maar zelf houd ik ook wat meer van kleur. Dit is voor mij echt een winter kleur, want in de winter vind ik dit soort nude kleuren erg mooi. 
Als ik deze lak van Kate (dat had ik nog helemaal niet gezegd, maar hij is dus van de Kate Moss-lijn) een cijfer zou moeten geven, zou ik uitkomen op een goede 7. Juist omdat het zo'n draagbare kleur is. Als dit een Essence lak was geweest zou het cijfer waarschijnlijk hoger liggen, doordat de lak dan ook nog eens budget is. Het is zeker geen super dure lak en Rimmel heeft regelmatig acties. Zeker het proberen waart dus. 

Wat vind jij van nude lakken? 
Heb jij ooit een lakje van Rimmel geprobeert?
Laat het achter bij de comments.

Liefs,
Eline ♥ 

1 opmerking:

  1. Vind het een hele mooi nette kleur. Zelf heb ik nog geen nagellak van Rimmel geprobeerd en mag dat voorlopig van mij zelf ook even niet kopen :) x

    BeantwoordenVerwijderen