4 april 2015

Update ; internet struggles

Op het moment van schrijven is het vrijdag 3 april 11:16 uur. Gisteren heb ik sollicitatie training gehad en moesten we een portfolio opstellen.

Lees verder...


Ik vind het prettig om via mijn eigen laptop te werken, dan heb ik alles bij de hand. Helaas ben ik er ook achter gekomen dat er ineens een soort virus op mijn computer zit (denk ik). 
Ik ben absoluut niet goed met computers, maar gelukkig zaten er bij boekenwerk een aantal guys die er meer verstand van hebben. Dat is ook niet zo moeilijk, want ik heb er echt geen verstand van. 
Helaas konden zij mij ook niet helpen en hebben me geadviseerd naar een computerzaak te gaan. Ik weet niet wat het is, maar hier ben ik niet zo'n voorstander van. Dalijk ben ik alles kwijt enzo... 

Thuis aangekomen ben ik gaan Googlen. Ik wil alles eerst zelf oplossen, maar weet ook dat ik echt super agressief wordt als dit niet lukt. Dit was uiteindelijk ook het resultaat. 
Na 'The Passion' ben ik verder gegaan met het artikel dat vandaag (gisteren, vrijdag) online  is gekomen en dacht even van het probleem te zijn verlost. Helaas zag ik met het openen van YouTube weer de knipperende venstertjes voorbij komen. 
Super frustrerend natuurlijk. 

Wat het stomste van alles is, is dat er overal 'ad by Browser Shop' staat. Dat je deze zal moeten verwijderen bij je 'configuratiescherm', maar tussen deze lijst staat helemaal geen 'Browser Shop'.

Dit artikel plan ik in voor morgen, zodat ik in ieder geval één artikel heb. Ik hoop natuurlijk dat ik mijn Sample Saturday ook nog af kan maken en de #52WOMC ook weer op kan pakken.
Misschien moet ik toch maar eens naar een computer-specialist. 

Ik zal jullie op de hoogte houden. 

Laat achter bij de comments, of jij ooit zo'n advertentie-virus hebt gehad. 

Liefs, 
Eline ♥


Update: 
Het is inmiddels 21:45 uur, vrijdag avond. Ik heb net mijn Sample Saturday artikel af, die voor 12:00 uur staat ingeplant. Jullie kunnen vandaag dus twee artikelen verwachten op Elinnee94. 
Het is uiteindelijk nog goed gekomen met mijn laptopje. Ik heb het zelf opgelost, stiekem ben ik hier erg trots op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten