22 februari 2017

Review Balea vanille shampoo || Elinnee94



Sinds ik mijn shampoo bij DM in Duitsland koop, wil ik eigenlijk niets anders. Het is daarom dat ik mijn voorraad altijd ruimschoots wil aanvullen. Oook als ik nog een aantal verpakkingen heb staan. 
Ik kan gewoon niet meer zonder. Meestal koop ik de shampoos van €1,39 per stuk uit de Balea professional lijn. Van deze serie zijn zo veel verschillende soorten en het liefst wil ik ze allemaal geprobeerd hebben.


De laatste keer dat ik in Duitsland was (december 2016), kocht ik weer wat shampoos. Ik ging vooral voor de winterse geuren en dan met name die met vanille, uit de goedkoopste lijn.
Deze shampoo's zijn namenlijk maar €0,55.


Ben jij benieuwd naar wat ik van deze vanille & amandelolie shampoo vind? 
Lees dan verder....


 


Ik ben dol op vanille geuren en zeker in de koude maanden.
De shampoo ruikt echt naar vanille, een beetje toffee achtig. Ik ben er dol op en kan ook uren aan deze shampoo ruiken.


De ingrediënten:
Het hoofdingrediënt is water, gevolgd door SLES, cocamidopropyl betaine, natrium chloride, citroenzuur, panthenol, niacinamide, alcohol, natriumacetaat, isopropyl alcohol, vanille-orchidee extract, amandelolie, parfum, PEG-40, gehydrogeneerde castorolie, glycoldis, glycerylstearaat, glycerine, pollyquaternium 10, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, laureth-4, natriumbenzoaat en als laatste op de lijst kaliumsorbaat. 

Een lijstje wat misschien niet iedereen heel vrolijk maakt. Zelf let ik niet zo op de ingrediënten en moet het vooral mijn haar schoon maken. 

Ik ben, zoals ik eerder al zei, de professional shampoo's gewent. Ze doen wat ze moeten doen; maken mijn haar goed schoon, laten het glanzen en het ziet er lang goed uit.
Van nature heb ik vrij dik en veel haar, hierdoor word het dus snel vet.
Ik heb vrij veel shampoo nodig voor mijn haar. 



De shampoo zit in een rechte plastic verpakking, deze ziet er prima uit. De shampoo uit de professional-lijn zitten in een tube, dus het is weer even wennen om naar dit soort verpakkingen te moeten grijpen. 

De shampoo zelf komt er uit als een goudgeel semi-transparant goedje.
De shampoo laat zich makkelijk over het haar verdelen en vind ik fijn in gebruik. 

Als je bezig bent met 'goede' shampoo's raad ik je deze shampoo's van Balea niet aan. Het feit dat SLES op de 2e plaats in de ingrediëntenlijst staat, zegt daarin wel genoeg.
Maakt het jou niet zo veel uit wat de ingrediënten zijn, maar draait het jou vooral om of het product zijn werk doet? Dan raad ik je dit product zeker aan. 
De ingrediënten zijn dan misschien niet helemaal top, maar voor €0,55 heb je dan wel een lekker ruikende, goed werkende shampoo. Je moet er helaas wel de grens voor over, want Balea verkopen ze (zoals de meeste van jullie misschien wel weten) bij de DM in Duitsland (en volgens mij ook Tsjechië, Polen en dergelijken).

Mocht je bij DM zijn of iemand kennen die er heen gaat? Dan raad ik je zeker aan om bij de Balea shampoo's te kijken. 

Liefs,
Eline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten