16 juni 2014

Lekker lees weer 2#

Weer een Lekker lees weer artikel. Even kort uitgelegd wat 'Lekker lees weer' inhoud.
In deze artikelen review ik een boek. Ik hou zelf heel erg van lezen. 
Klik hier om naar het eerste 'Lekker lees weer' artikel te gaan voor meer uitleg. 

Vandaag review ik het boek ;  'Bon bini beach van Suzanne Vermeer' voor jullie. 

Lees snel verder....
Zoals ik in mijn ander 'Lekker lees weer' artikel heb verteld, lees ik erg veel op vakantie. Ook in Portugal heb ik veel gelezen. In de 8 dagen dat ik daar was heb ik bijna 3 boeken uit gelezen. Het eerste boek dat ik las was: 'Bon bini beach'.


In 'Bon bini beach' wordt het verhaal verteld over de twee vriendinnen Dominique & Lilian, beide 21 jaar en al vriendinnen sinds groep 1 van de basisschool.

De ouders van Dominique zijn gescheiden en ze woont bij haar vader, althans in het huis van haar vader. Haar vader is een zakenman hij heeft een eigen bedrijf en dat loopt zeer goed. Hij heeft Dominique beloofd met haar op reis te gaan om zo meer tijd met haar door te brengen. Wegens zaken kan dit niet doorgaan en haar vader bied een alternatief: Dominique mag met iemand naar eigen keuze voor 4 weken naar Aruba, waar haar vader een huisje heeft. 
Natuurlijk kiest ze voor haar beste vriendin Lilian, die een heel ander leven heeft.
De ouders van Lilian zijn nog samen en hebben niet zo veel geld, ze zijn een doorsnee gezin en Lilian zelf heeft een kamer gehuurd in Amsterdam. 

Als Lilian en Dominique in Aruba zijn is het "lang leve de lol". Ze gaan uit, maken vrienden en al vrij snel ontmoeten ze zelfs 2 jongens met wie ze de hele vakantie willen doorbrengen. Met z'n 4e gaan ze naar een super luxe hotel waar een vriend van de meiden, die ze eerder die week hebben ontmoet, werkt. Die avond besluit Dominique eerder naar huis te gaan en laat Lilian achter...
De volgende avond is Lilian nog steeds niet te bekennen... 
Waar is ze..?  Wat is er met haar gebeurd..?

ISBN
978 94 005 0242 0
Titel & Schrijver
Suzanne Vermeer – Bon bini beach
Paperback/hardcover
Paperback
Aantal pagina’s
271
Uitgeverij, drukversie & drukjaar
A.W. Bruna 2013
Taal & genre
Nederlands, thriller
Beschrijving
Lilian en Dominique, twee Nederlandse studentes, gaan vakantie vieren op de Antillen. De vader van Dominique heeft daar een huisje. Het belooft een geweldige tijd te worden met veel feesten, luieren en shoppen. Maar niets is minder waar. Op een avond staan er twee mannen voor de deur die naar Dominiques vader vragen. Dominique poeiert hen af. Tijdens een heftige avond uit,verliest Dominique Lilian uit het oog. Als ze de volgende morgen met een kater wakker wordt, is Lilian nog steeds niet terug. Als Dominique ’s avonds nog niets van Lilian heeft gehoord, begint ze zich echt zorgen te maken. Het lijkt erop dat Lilian is verdwenen…

Liefs, 
Eline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten