7 augustus 2014

Augustus ♥ Allemaal net iets anders.

Augustus is weer begonnen, voor mij staat deze maand echt in het teken van de zomer. En zoals sommige wel gemerkt hebben is er afgelopen dinsdag ook een artikel online gekomen, en vandaag op donderdag dus ook. 
Ja jongens, het is allemaal net iets anders als normaal op Elinnee94. 

Ik ben van plan om meer te gaan bloggen en ga daarom deze volle week bloggen, er komen deze week dus in totaal 3 extra artikelen online op mijn blog. Vandaag mijn bucket-list van deze zomer. 

Lees dus snel verder...De zomer, een seizoen waar je zo veel leuke dingen mee kan, nou is dat in Nederland niet altijd te plannen, met het weer enzo maar toch... 
Ik denk dat iedere Nederlander wel een beetje van de zomer houd. 


Zelf hou ik niet alleen van de zomer maar ook enorm van lijstjes maken, voor mensen die mij al langer volgen zullen denken, ach hé daar komt ze weer hoor, met der lijstjes. Maar hé het is goed om dingen op papier te zetten. 

- lookbook in het bos.
- lookbook op straat.
- vlog/sfeerbeelden Friesland.
- Dansen in de regen.
- Tourist in eigen land.
- Mee met Eline (vlog).
- Yoga weer oppakken.
- minimaal 2 boeken uitlezen.
- hardlopen opbouwen. 
- fietstocht maken. 
- Bewust worden van wat ik heb.
- Fotoshoot

Een hele lijst dus. Mijn summer bucket-list. 

Ik zal de punten beargumenteren. 

Twee maal een lookbook. Ik hou van de natuur en van het bos. Ik vind het heerlijk om buiten te filmen en verschillende lookbooks te kijken. Nu nog even een cameraman/vrouw vinden. 


Vlog en/of sfeerbeelden Friesland maken. Volgende week ga ik zeilen en ik wil hier een mooie vlog van maken. 

Het volgende punt is misschien een beetje raar, maar als klein meisje vond ik het heerlijk om in de regen te dansen. Dit heb ik al verschillende keren in deze zomer gedaan en het blijft heerlijk!


Tourist in eigen land. Ik denk dat ik hier niet veel over hoef toe te lichten. Mijn liefde voor reizen is altijd super aanwezig en het lijkt me heerlijk om gewoon eens een trein te nemen naar uhm.. niemandsland. Dan neem ik jullie natuurlijk mee! 


Ook wil ik yoga weer oppakken, ik wil over het algemeen meer gaan sporten. 
Ik zit te lang stil... Hardlopen valt hier ook onder.


Minimaal 2 boeken uitlezen, heeft dat nog toelichting nodig. 


Fietsen, ik ben laatst met de fiets naar het werk geweest en kwam zo'n mooie stukken natuur tegen. Zo prachtig! Ik besloot hierdoor ook bewuster te worden van de dingen om me heen. 

Natuurlijk valt hier ook beauty onder.

Dan het laatste punt.
Een fotoshoot... Ik wil al heel lang een fotoshoot en zag een leuke aanbieding. In september gaat dit gebeuren. Heb er zin in !! 


Liefs, 
Eline1 opmerking: