27 september 2014

Sample Saturday ♥

Vorige week verscheen het eerste artikel in een nieuwe reeks op mijn blog; 'Sample Saturday'.
In de 'Sample Saturday' artikelen, review ik een aantal testertjes, samples dus. 
Mijn sample stash groeit namelijk op het moment alleen maar, want ik gebruik de testertjes nauwelijks. Door 'Sample Saturday' te bedenken, verplicht ik mezelf min-of-meer om deze testertjes te gebruiken. 
De ene keer zijn dit een aantal geursamples, zoals vorige week. De andere keer zijn het bodylotions of dagcrèmes. 

Het zijn dus meerdere kleine eerste indrukken, niet bepaald reviews dat kan je namelijk niet altijd zeggen na 1 keer gebruik. 

Vandaag zijn het lipsticks, een tijd geleden kreeg ik in een goodybag een tester van de 'Rouge Eclat lipsticks van Clarins'. Deze durfde ik alsmaar niet te gebruiken maar nu was het toch echt tijd!.


Lees dus snel verder....


Clarins is een luxe merk, ik heb hier zelf niet echt ervaring mee. Wel weet ik dat vroeger de moeder van een vriendinnetje van mij, altijd naar de schoonheidsspecialist ging en alleen maar producten van Clarins gebruikte. 
Ik besloot dus deze lipstick kleurtjes te testen, om zo kennis te maken met het merk, en ik geef toe, ik ben een sucker voor dit soort kleuren.


In deze tester zitten 4 lipkleuren uit de Clarins Rouge Eclat lijn, en een kwastje, deze ziet er niet zo best uit. Ik heb zat lip kwastjes dus deze gaat meteen weg. 


 De kleuren zitten in een soort 'pillenstrip' verpakt. Ik begon met 01. Nude rose.
Zoals je kunt zien is de kleur heel nude, boven zie je mijn lippen naturel en onder met de lipstick. Het is bijna een 'my lips but better' kleur.
De lipstick is zo glanzend dat het bijna een gloss is. 

 Deze kleur (06. true aubergine) sprak mij aan, maar maakte me tegelijk ook een beetje bang. Deze kleur is heel donker paars.
Dit is de kleur op mijn lippen. Ik vind hem echt heel mooi. Super voor de herfst. Nu wil ik echt een paarse lipstick. Ik ben fan. 
De kleur die mij het meeste aansprak 04. tropical pink. Een opvallende knal-roze kleur.
Op mijn lippen viel deze een beetje tegen, hij was helemaal niet zo fel als dat ik verwacht had... Jammer. 
Dan als laatste deze bruine nude kleur 13. Woodrose. In de verpakking vond ik hem er een beetje dondker uit zien, maar was hier wel benieuwd naar. 

Op mijn lippen ziet hij er zo uit. Ik vind het  wel een toffe kleur. Mooi naturel. 
Het lijkt net of ik hier lippotlood draag
Deze lipsticks kun je kopen bij o.a Douglas, ICI paris & Bijenkorf. Je betaald €24,- voor 3g. Ik heb nog opgezocht of dit veel of weinig is voor een lipstick. In de MAC lipsticks zit ook 3g. Dus neem ik aan dat dit gewoon normaal is. 
Mijn eindresultaat over deze lipsticks;
Ik vind de lipstick wat aan de dure kant, maar de kleuren zijn wel prachtig. Ze glanzen mooi, maar blijven voor mij niet lang genoeg zitten om deze prijs waardig te zijn.

Mijn favoriet is; 06 true aubergine. Ik baal wel een beetje nu, want ik heb laatst een hoop van mijn paarse lipstick weggedaan, omdat ik had verwacht nooit paars te dragen. Nu start mijn zoektocht naar een prachtige paarse look a like van deze 'true aubergine'. Het liefst een lipstick van MAC, want daar ben ik dol op.

Dit was mijn Sample Saturday voor deze week. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. 
Laat achter bij de comments wat jou duurste lipstick is.

Liefs, 
Eline ♥


Geen opmerkingen:

Een reactie posten