31 oktober 2014

Favorieten Oktober 2014

Het is alweer de laatste dag van oktober, jeetje wat gaat de tijd snel. Nog maar een paar uurtjes en het is november, jeetje wat gaat de tijd snel.
Het eind van de maand, wil zeggen dat er weer een favorieten video op de planning staat. Je zal wellicht wel hebben gemerkt dat dit artikel iets later op de dag online is gekomen, maar beter laat dan nooit.
Dus lees snel verder ♥ ..


Het einde van de dag nadert, dit stukje hierboven schreef ik vannochtend in de bus. Ik wist dat ik nog een klein stukje op moest nemen voor mijn favorieten video. Toen ik mijn favorieten opnam viel net rond het einde namelijk mijn camera uit... 

Wegens verbouwingen in ons huis en bezoek heb ik pas om (17.00 uur)  tijd gehad om deze video af te ronden.. Tja.. Daar heb je wel eens last van. Ach ja, dan maar 2 artikelen op zaterdag. Alhoewel ik hoop dit artikel natuurlijk nog voor 20.00 uur online te hebben staan, maar de video moet ook nog geupload worden. 
Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Het is ondertussen half 10 (ja 's avonds). Het artikel voor morgen zal waarschijnlijk ook wat later online komen. Maar wel voor 14.00 uur. 


Liefs,
Eline ♥ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten