27 november 2014

9 redenen waarom shoppen zo leuk is ♥

Wij vrouwen zijn natuurlijk dol op shoppen. Iets waar mannen vaak niets van begrijpen. Dus voor iedere man die zich afvraagt waarom wij vrouwen nou zo dol zijn op shoppen, maar ook voor iedereen die stiekem wil shoppen maar nog een goed excuus zoekt. 


Lees snel verder..De eerste reden is heel simpel. 

Sale. Wij vrouwen zijn natuurlijk dol op koopjes, zeker als Nederlander. Er is altijd wel iets in de sale. Dus stel je voor dat wanneer DIE douchegel weer in de aanbieding is én ik vandaag niet naar de winkel mag van jou, ja dan betaal jij wanneer hij op is de volle prijs maar. Oh, dat jurkje is nu in de sale, dat betekent dat ik nu naar de winkel moet anders is hij er dadelijk niet meer... 

2) Nieuw seizoen.
Wanneer er een nieuw seizoen aanbreekt moeten wij natuurlijk onze kleding wel even aanpassen. Na de korte hemdjes en bikini's wordt het toch echt tijd voor vesten... Sorry guys maar dat is echt een vrouwen ding. 

Hier komen jullie aan bod jongens, want stiekem zijn jullie de reden waarom wij zo veel shoppen. Wij meiden moeten er altijd goed uit zien, vrijgezel of in een relatie. Wanneer we vrijgezel zijn moeten we een beetje indruk op jullie jongens maken... En áls we eenmaal jullie hart hebben veroverd moet dat wel zo blijven. Jullie jongens zeggen té vaak dat je trots wil zijn op je meisje. Dat moeten ze natuurlijk wel aan hun vrienden en familie bewijzen. 

Rede nummer 4! Iets waar iedereen last van heeft; feestjes! Ja, wanneer je een feestje hebt moet je voor 2 redenen naar de stad. Een cadeautje voor de jarige (of wat er dan ook gevierd wordt) én een party outfit voor jezelf, die ene gave jurk had je vorig feest namelijk ook al aan. 


Shoppen met je BFF, dit is natuurlijk SUPER gezellig! Al ga je alleen maar mee voor de fun, jullie zijn samen en jullie doen wat jullie leuk vinden. Girl time! 
Laat die mannen maar sport kijken en ga met je Best Friend de stad in. 

6) zelfvertrouwen.
Om ons zelfvertrouwen te vergroten, moeten wij vrouwen gewoon soms even de stad in. Desnoods is het alleen om naar andere mensen te kijken, om te zien wat zij allemaal dragen. Wanneer je iemand met een dikke plamuurlaag op het gezicht ziet, dan weet een meisje dat het helemaal niet zo erg is dat zij vandaag geen foundation draagt en je daardoor al haar onzuiverheden ziet. 

7)Therapie

Wanneer wij vrouwen gedumpt zijn, of gewoon een dipje hebben, is het eerste wat wij doen SHOPPEN! Het liefst met onze BFF erbij. Jongens... Beseffen jullie wel dat dit al de 2e reden is waarbij jullie de oorzaak zijn van onze verslaving, dat terwijl jullie het zo irritant vinden. 

8)

Gedachten op nul, hop de stad in. Even vrij van alles en doen wat je leuk vind. Shoppen!


9) Tot slot hét excuus waar ik zelf niet eens bij stil sta, maar waar mijn moeder mee kwam.
Jongen: "Waarom koop je die nagellak, die kleur heb je toch al?"
Meisje: "Nee, ik heb een kleur die er op lijkt, maar deze wil ik testen voor mijn blog."
Shoppen is hét excuus voor iedereen die een blog heeft. Mijn moeder zegt namelijk altijd "dat wil ze natuurlijk testen voor op youtube enzo".
Uhm.. Dat was eigenlijk niet de reden, maar oke. 

Ik hoop dat jullie iets aan deze excuses gehad hebben en dat het bij jongens voor wat duidelijkheid heeft gezorgd. 

Liefs,
Eline ♥  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten