25 januari 2016

Mijn portemonnee #4 week 3 2016 (18 tm 24 januari 2016)

"Nog een klein weekje en dan ben ik jarig." Dit is wat ik denk als ik nu de (lichtelijk) shocking bedragen zie, van afgelopen week. 
Ik weet niet of jullie het probleem herkennen, maar ik weet nooit wat ik moet vragen voor mijn verjaardag. Zet jij mij in de stad neer, dan denk ik vaak "oh dat kan ik wel vragen.." maar in plaats van dat ik dat dan doe, koop ik het zelf. 

Vandaag deel ik met jullie "mijn portemonnee", de uitgaves die ik afgelopen week heb gedaan. 

Lees verder...

Vaste uitgave €12,50
Zoals altijd begin ik met de vaste uitgave (als ik die heb). Dit keer was het de maandelijkse afschrijving van de TeaCozy. 

Boodschappen €29,42
Voor de mensen die mijn vaste rubriek "mijn portemonnee" volgen, die weten wellicht dat ik me aan het voorbereiden ben op het zelfstandig wonen. Met regelmaat doe ik dus ook zelf de boodschappen, of deel de prijs.  Dit keer was ik in totaal bijna €30,- kwijt. Van de ene kant best wat, maar van de andere kant ook nog wel te overzien. Ik koop niet voor een  hele week boodschappen, maar bekijk het meestal per dag. 

Taxi €16,80
Sinds ik mijn TaxPas heb, ga ik bijna iedere dag met de taxi. Ik schrik altijd van de bedragen die er na een week uitkomen, maar wel voordeliger dan met het OV. Ik mag niet mopperen van mezelf. 

Beauty €33,68
Deze week heb ik weer wat beauty spulletjes aangeschaft. Normaal gesproken ben ik erg van de aanbiedingen, maar helaas heb ik de laatste tijd de folders niet zo goed in de gaten gehouden. Zo kocht ik een foundation en concealer van Catrice bij Trekpleister  (voor €11,18), terwijl er bij Kruidvat een 1+1 aanbieding was. Ook kocht ik in Eindhoven een blush van MAC (€22,50), ik mocht mezelf verassen voor mijn verjaardag. 

Overig €37,57
Ik kocht ook weer wat dingetjes bij de Action, ik was namelijk zo slim om mijn oortjes in de was te gooien. Hierdoor moest ik dus nieuwe aanschaffen, achteraf bleek dat de oortjes het (gelukkig) nog deden. Ook kocht ik wat decoratie voor productfoto's, ging ik nog een frisdrank halen bij MC Donalds en een worstenbroodje bij La Place. Ook was ik bij Primark, want ik had echt nieuwe sloffen en een nieuwe pyama nodig.  

Totaal; €129,97
Bijna €130,-. Het is dus tijd om deze week wat gas terug te nemen. Ik heb op aanraden van  Nicole de app Scoopy gedownload, om zo wat geld te besparen. Hebben jullie nog tips voor me?
Laat het achter bij de comments. 

Liefs, 
Eline 

1 opmerking:

  1. Als je je geld contact hebt en uitgeeft heb je beter overzicht! Succes met besparen :)

    BeantwoordenVerwijderen