27 februari 2016

Perfect Stay concealer Miss Sporty || Elinnee94

 Concealer vind ik vaak een 'moeilijk' product. Met het kiezen van een foundation heb ik al veel moeite. Een concealer gaat nog net een stapje verder. 
Ondertussen weet ik al wel een beetje wat ik zoek in een concealer.
Zo'n vloeibare met spons applicator (lipgloss achtig). Ook vind ik het wel fijn als ik een budget concealer heb, juist door de applicator, hierdoor kun je niet alle product gebruiken. Zonde om dus "een aantal euro's" weg te gooien. 

De veel gehypte collection concealer voldoet aan het ideale plaatje, maar is helaas niet in Nederland te koop. De reis naar Engenland is echter niet zo budget. 


Toen ik een tijdje terug een video van een mede blogger (weet niet meer wie) tegenkwam, vertelde zij dat ze de concealer va Miss Sporty een goede dupe vond. Op dat moment dacht ik "just give it a try". 
Miss Sporty is voor mij vrij lastig te verkrijgen, bij de Etos in Helmond verkopen ze het helaas niet (meer). 
Laatst was ik bij een DA en zag ik wel een schap van Miss Sporty, ik kocht toen meteen deze concealer. 


Lees verder...
Concealer breng ik aan onder mijn ogern, een puistje op mijn neus en een beetje op mijn wangen en kin. 

Met mijn vinger blend ik alles in. Begin bij mijn kin en werk via mijn wang, naar mijn neus en zo naar boven.

Voor deze look gebruik ik geen foundation, zodat je het eindresultaat beter naar voren komt. wel heb ik het geheel even af. De look maak ik af met wat oogschaduw, bronzer, blush en highlighter. Op mijn lippen draag ik bombshell van MAC. 


Voor mij doet deze concealer wat ik ervan verwacht. De meeste wallen werkt hij weg en ook gebruik ik hem graag tegen roodheid op mijn wangen. Voor een prijs van ongeveer €3,- zou ik deze concealer ook bij anderen aanraden. 

Liefs, 
Eline 


1 opmerking: