31 maart 2017

Opgemaakt maart 2017 || Elinnee94

De maand maart zit er alweer bijna op en dat wil zeggen dat ik jullie mijn opgemaakte spullen van de maand laat zien.
Voor mijn gevoel zat de zak met spullen erg vol, maar uiteindelijk viel dit reuze mee. 

Ben jij benieuwd wat ik heb opgemaakt?
Lees dan verder..


Opgemaakte producten :
Er zijn 2 wasverzachters van Perfekt (het huismerk van onder anderen Jan Linders) op gegaan. Een in de variant 'floral wood' en een in de 'sensitive' variant.
Ook zijn er 3 geurkaarsen op gegaan. Een aardbei geurkaars van Ikea die ik vooral in de keuken heb gebrand. Ook zijn er 2 woodwicks op gegaan 'redwood' en 'patchouli', beide lekkere geurtjes maar meer voor de winter. 
Qua douchegel maakte ik een 'papaya' douchegel van The Body Shop op, een geur die met de sale terugkomt maar ik niet zo snel opnieuw aanschaf. 
Een product waar ik een beetje mee vals heb gespeeld is een 'amandel' douchecreme van Yves Rocher. Hiermee heb ik het zeeppompje in de badkamer bijgevuld, dus eigenlijk is het zeeppompje op gegaan en niet de douchegel. 

Niet zeker wetend of het in februari of maart is opgegaan is de sample van Dior in de 'poison girl' variant. Qua samples heb ik ook het Guerlain 'la petit robe noir' geursampletje opgemaakt en een van ICI paris genaamd Intimaci in de geur 'sheer'.
Al deze geurtjes heb ik behandeld in de Sample Saturday van februari 2017.

Ook maakte ik een scheermesje van Venus op, tot zover je dat 'opgemaakt' kunt noemen. 
Ook zijn er Mini hand & face whipes opgegaan van Primark.

Van Balea heb ik uit de professional lijn een antiroos shampoo opgemaakt de 'Kopfhaut control'. Ook ging uit dezelfde lijn de 'coffein' shampoo op. Beide prima, niet wauw en zou ik dus niet opnieuw kopen. 

Van The Body Shop ging een heerlijke scrub uit de afgelopen kerst collectie op in de geur 'spiced apple'. 
Ook ging een mini van de Kruidvat scheergel in 'sensitive' op. Een prima scheergel voor in nood, maar ik haal ze liever bij DM. 
Van Hergon (merk dat je bij Action kunt kopen) maakte ik een anti-klit spray op. Een product dat ik in 2017 op wilde maken, en dat is me dus gelukt. Nu de rest van de anti-klit sprays nog. 
Van Cien maakte ik een oogmakeup remover op. Een product waar ik in de review erg enthousiast over was, maar uiteindelijk toch niet opnieuw koop. 

Het Balea aqua serum ging ook weer op deze maand en heb ik al opnieuw gekocht.
Ook van Balea maakte ik een gezichts water op voor de droge en gevoelige huid.

Dit was alles wat ik heb opgemaakt in de maand maart. 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden. 

Liefs,
Eline ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten