4 januari 2014

Dromen worden werkelijkheid ♥

Lieve lezers,

Begin 2013 kwam er een artikel online over "goede voornemens". Het is alweer 2014 en het leek me leuk om hierop terug te blikken. Omdat er dingen instonden die ik mee wou maken in het leven werd het meer een soort bucketlist. Maar er zijn dit jaar al wat dingen gebeurd die ik een jaar geleden niet eens had durven dromen.

Nou laten we even gaan terugblikken op deze geweldige lijst om zo ook een beetje door afgelopen jaar heen te bladeren.



Als eerste zie ik geld,uitgaves,shoppen staan...  en ja ook dit is weer een puntje op mijn lijst van dit jaar. In februari was ik super trots op wat ik toen in die maand had bereikt.. maar ik vind dat het beter kan... Ik ben nu een paar maanden met papa bezig om een spaarplan te maken en maak steeds meer regels voor mezelf. Dit lijd niet altijd tot positieve dingen.
Als ik die geweldige jurk in de sale zie hangen en net op die dag niets meer mag kopen... tja.. dan breekt mijn hart nog wel.


Wish Outdoor, tja waar zal ik eens beginnen... Dit is niet door gegaan. Door laat ik het kort samenvatten, omstandigheden...


Dan... Zie ik 2 dingen staan die ik gecombineerd heb. Namenlijk het naked palette (in mijn geval nummer 2) en London. Ik ben heel blij met naked 2 en wil de eerste ook nog hebben. Dit wordt wel wat lastiger aangezien ze geen sephora meer in Nederland hebben. Mijn naked 2 kocht ik in het vliegtuig van London terug naar Nederland. Ik hou van reizen zoals jullie wel weten en London is dan ook zeker een plaats die ik nogmaals wil bezoeken. Dit staat ook op de planning om samen met Sirea te doen (al een half jaar ofzo).


Dan zie ik staan Australië. Tja je kan niet alles hebben in het leven. In 2013 heb ik veel gereist en ja t was en wensenlijst en voor een wensenlijst van 3 dingen is dit het enige dat ik in 2013 niet heb gedaan, je kan niet alles hebben in het leven. Maar ik ga dat zeker een keer doen.

Maar dat is nog niet alles hoor, ik heb veel acties ondernomen.

Zo ben ik naar de youtube gathering geweest (ja dat was 2013) en naar 2 breda meetings. Ben best trots op mezelf.
Ook was natuurlijk mijn opname geweest in 2013 en mijn operatie. Bij de opname heb ik 2 hele lieve mensen leren kennen.
En ja ook ben ik helemaal blij dat ik Xander de Bousonje heb zien optreden, ik heb niet met hem gesproken dat durfde ik niet, en daar was het te druk voor. Achteraf heb ik wel een beetje spijt.
Zoals vele van jullie wel weten ben ik lichtelijk obsessed door series, politieseries, nederlandse politieseries. Jup, mijn favoriete acteur is dan ook (hoe kan t ook anders) onze eigen (Dick) Vledder aka (Floris) Wolfs aka VICTOR REINIER !!!

En ik heb met hem gesproken en sta op de foto met hem en omg ik ben nogsteeds super blij als ik daaraan terug denk.
Zo zie je maar weer dromen komen uit... Geef het tijd en voor je het weet sta je versteld van je eigen daden.

Liefs,
Eline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten