14 mei 2014

The master perfumer ♥ Kruidvat ♥

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op lekkere geurtjes/parfum.

Ja, ik weet dat het eigenlijk meestal eau de toilette is, maar ik heb een soort van fobie ontwikkelt voor het woord 'luchtjes'.
Vaak denk ik dan aan vieze dingen. Zo zeggen mensen vaak: "wat hangt hier een vreemd luchtje".
Right, ik noem het gewoon parfum. Lekker makkelijk.

Vandaag ga ik het met jullie hebben over de lijn van Kruidvat.
Lees snel verder...



Ik weet nog goed dat Kruidvat met een eigen parfum lijn kwam.
Volgens mij is dit inmiddels alweer 3 jaar geleden, ik liep namelijk samen met mijn beste vriendin Sirea door de stad (en met nog een vriendin van haar). Ik dacht dat we toen net ons examen hadden gehaald. Maar het kan ook goed 2 jaar geleden zijn geweest. Als gekken liepen we met z'n 3e naar het schap waar toen 3 verschillende geuren waren: 'Amber' een oranje verpakking, 'Orange Blossom' deze vond ik qua verpakking veruit het mooist want deze is blauw ♥ én 'Rose' met (hoe kan het ook anders) een roze verpakking.
Sirea en ik kochten allebei 'Amber'.


Zoals je aan het etiket kunt zien heb ik deze al veel meegesleept.
Ik heb hem zelfs meegenomen met zeilen, in Friesland. Waardoor er vast water in mijn tas is gekomen.
Deze geur zou moeten ruiken naar 'perzik, amber & jasmijn'. Zelf zou ik niet weten hoe amber ruikt, maar zoals jullie weten ben ik gek op perzik.
Ik herken de perzik geur wel, maar niet zoals bij een geur met pure perzik, of perzik pit wat hier te lezen is. Zelf vind ik het wel echt een zomerse geur.


Ik meen dat het een jaar geleden is dat Kruidvat met 2 nieuwe, aanvullende geuren kwam.
Dit waren namelijk : 'Cherry Bloom' en  'Violet Orchid'. Ook nieuw was dat deze in een tas verstuiver formaat kwamen. Ik was hier zo benieuwd naar en kocht deze meteen, nu moet ik eerlijk bekennen dat ik deze na 1 jaar nog steeds niet vaak heb gedragen.



Cherry Bloom heeft qua verpakking een donker roze kleur en zou moeten ruiken naar 'Framboos, Cherry blossom en Blond hout'.
Dit klinkt als de ideale combinatie voor Eline Vliegenberg... En JA! ik geef het toe, ik moet hem eens meer gaan dragen, zeker in de zomer.


Violet Orchid heeft een mooi paars kleurtje. De geur van 'Vanille, Orchidee en Patchoeli' maakt het voor mijn een warmere geur en zou ik deze sneller pakken wanneer we weer richting de koudere dagen gaan. Denk aan bijvoorbeeld de herfst. Wederom is het een echte Eline geur, die ik vaker moet dragen.

Ook dit jaar kwam Kruidvat met 2 nieuwe geuren, om aan het gezelschap toe te voegen. Dit zijn 'White Lily' en 'Black Vanilla'.
Hiervan kocht ik 1 geur. Black Vanilla.
De verpakkingen zijn beide een beetje crème kleurig, de ene is iets witter en de ander iets geler.


'Black Vanilla' bevat 'Vanille, Fresia en Musk' een prima geur voor iedere dag, deze geur geeft me het gevoel dat ik een wat duurder parfum draag. Wel vind ik het wederom niet echt een geur die ik overdag in de zomer draag. Meer geurtje om op een zomer avond buiten te zitten. Hmm heerlijk.

De tas verstuivers kosten: +/- €3,50
De full size kost: +/- €8,-

Ik vind de tas verstuiver zo makkelijk en deze ga ik als mijn 'Amber' parfum op is meer kopen. Ik ben ook erg benieuwd naar de 'Orange Blossom' varriant.

Hebben jullie een parfum van de 'Master perfumer' lijn? 

Liefs,
Eline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten