18 juli 2014

Review ♥ KIKO - Luscious Cream - Creamy Lipstick 502 PINK ♥

Weer een review over een Kiko product, ja ik denk dat mijn favoriete budget merk toch wel KIKO is. 
Vandaag review ik een lipstick voor jullie. De Luscious cream lipstick in 502.


Deze lipstick kocht ik een van de laatste dagen in Portugal. Al de hele vakantie keek ik naar de mooie verpakkingen en heb ik ge twijfelt welke ik zou nemen. Ik ging voor een nude en draagbare kleur. Het werd 502 PINK. Voor mij een echte 'my lips but better' kleur.

Dit is hoe de verpakking er uit ziet als hij gesloten is. Een mooie gladde huls die zilver/parelmoerkleurig is. Zo opzich is het al een plaatje.


Deze lipstick gaat op een hele speciale manier open, toen ik hem voor het eerst opende dacht ik dat ik hem kapot maakte. Je drukt namelijk op de bovenkant, waardoor er onder een bronze gedeelte vrij komt, hier trek je vervolgens aan en tadaaa! daar is je lipstick.

Op deze foto ziet de lipstick er donkerder uit dan dat hij in werkelijkheid oogt. Het is echt een bruin/roze kleurtje en heel nude. I like!
Op deze foto zie je echt dat het een roze ondertoon heeft. Wanneer ik hem op mij lippen heb zie je het niet altijd even goed. Ik denk dat ik de echte nude kleur voor mij dan eindelijk gevonden heb. YAY! 

Deze lipstick is te koop op de website van KIKO voor €5,90 niet heel budget, maar ook niet heel duur. Ben jij een keer in het buitenland? En zit daar een KIKO? Neem zeker een kijkje. Wanneer ik een bestelling ga doen bij KIKO bestel ik zeker nog zo'n lipstick. Dan ga ik voor een felle kleur. 

Liefs, 
Eline

Geen opmerkingen:

Een reactie posten