15 november 2014

Sample saturday ♥ 4 drugstore parfums

Het is weer tijd voor 'Sample Saturday'. Dit weekend komt de goedheiligman weer in het land, of is hij er al?  ik weet het niet, en dat betekent dat er weer verlanglijstjes gemaakt kunnen worden. Iets wat wij meiden altijd wel leuk vinden (en wat vaak ook goed bij mannen scoort) is een lekker luchtje, een parfummetje. 
Vandaag test ik 4 samples van parfums die makkelijk te verkrijgen zijn, namelijk gewoon bij de drogisterij. 

Kijk snel verder....




Op de foto zie je 3 samples, 1 van Naomi Campbell, 2 van Christina Aguilera en 1 van Replay. 


De 2 samples die ik van Christina Aguilera heb zijn 'Red Sin' en 'Unforgettable'. 
Zowel Red skin als Unforgettable ruiken zoet, maar toch iets wat kruidig. 
Beide zijn niet echt mijn type geur, terwijl Christina Aguilera's signiture parfum echt een van mijn favorieten is. 

Tijd om de geurnoten op te zoeken...

Unforgattable opent met fruitige noten van granaatappel en pruim.
Een met bloemig hart van jasmijn en Turkse Roos en een basis van vanille tonkaboon en kasjmier.

Red Sin opent met rode appel en kaneel. Dit doet me meteen denken aan een appeltaart en je ruikt het in combinatie met de andere geuren zeker terug. In het hart ruik je cyclamen, een traditionele bloem voor in een liefdesdrankje. De basis word gelegd met gember, musk en sandelhout.

Deze 2 geuren zijn per stuk vanaf €16,50 voor 15 ml te koop bij de drogisterij. 
Let op de acties! Je hebt nu bijvoorbeeld bij Kruidvat een actie met 2 voor €19.-

Het volgende parfum sampeltje dat ik voor jullie ga omschrijven is van Naomi Campbell. Van Naomi Campbell heb ik ook het signature parfum en is ook een favoriet. Toevallig is het net als het signature parfum van Christina eentje die me doet denken aan vakantie. 


Dit is 'Queen of Gold', wanneer ik dit parfum ruik denk ik aan Chocolade en andere warme geuren, voor mij echt een winters parfum. Niet helemaal mijn smaak, maar geuren zijn zo persoonlijk. 

Tijd om de noten op te zoeken.....

De top is een mix van bessen, peer en passievrucht, gevolgd door een hart van ster jasmijn, pruim, fresia en rozenblaadjes. De basis bestaat uit sandelhout, vanille en pure Chocolade

Dit parfum is ook te koop vanaf €14,- voor 15ml.

Het laatste parfum van deze Sample Saturday, is er een van Replay. Replay is een merk wat ik altijd al interessant heb gevonden. Ook qua parfum, maar nooit iets van heb gekocht. Vandaag test ik Jeans Spirit! for her. 



Wanneer ik dit parfum ruik, ruik ik een bekende geur. Voor mensen die mij al langer volgen, weten dat ik snel geuren koppel en deze geur ruikt naar iets in Eindhoven, vraag me niet wat... maar ik denk er ineens aan. Hij ruikt zoet, liefelijk, erg bloemig.

Tijd om de geurnoten op te zoeken....

De topnoot is pioenroos en in het hart zitten gember en passievrucht. De basis is gelegd met musk en viooltjes.

Voor 20ml betaal je rond de €14,-.

Mijn favoriet is Replay Jeans Spirit! for her. Maar of ik deze ook aan mijn collectie wil toevoegen weet ik nog niet, ik heb namelijk al zo veel parfums. Ik moet echt wat selectiever gaan worden. Dit is wel het parfum wat ik het snelst aan iemand cadeau zal geven. 

Heb jij een van deze parfum's? En naar welke ben jij nieuwsgierig? Heb je er misschien zelfs een op je verlanglijstje staan?
Laat het achter in de comments.

Liefs, 
Eline ♥




Geen opmerkingen:

Een reactie posten