7 augustus 2017

Essence Cubanita limited edtion || Elinnee94

In mijn eerste indruk van de Cubanita collectie liet ik al merken dat ik erg nieuwsgierig was naar deze collectie. De meeste dingen spraken mij enorm aan en was ook erg benieuwd naar hoe deze in de realiteit zouden zijn. 

Toen ik laatst deze collectie bij Kruidvat zag liggen, bedacht ik me snel welke producten leuk zouden zijn voor een review, want wat ziet deze collectie er leuk uit. 
Vandaag deel ik mijn mening over de producten die ik kocht uit de Essence Cubanita collectie. 
Lees verder...


In mijn eerste indruk liet ik al weten dat ik erg benieuwd was naar het bananenpoeder uit deze collectie, omdat deze er licht uit zag op de foto's. 
Het doosje ziet er leuk uit. Het dekseltje is zwart met gele bedrukking. Op het doosje zit ook nog eens een sponsje. Normaal zou ik zoiets hebben van "ach, leuk", maar nadat ik merkte dat dit sponsje ontzettend zacht is, ben ik er groot fan van geworden.
Het poeder is vrij licht, en niet zo geel als waar ik bang voor was.
Dit zijn de foto's van het poeder in gebruik. Op de eerste foto zie je mijn basis, zoals ik hem altijd draag. Op de 2e foto zie je het bananapowder onder mij ogen zitten. Heel subtiel en niet zo ontzettend geel. Op de 3e foto zie je het uiteindelijke resultaat.

Iets wat ook in mijn eerste indruk voor kwam, en waar ik niet zo goed van wist wat ik er van moest verwachten, waren deze oogpotloodjes. Zoals je aan de swatch kunt zien erg gepigmenteerd! Ze zijn super zacht en hebben een heel aparte formule. Essence noemt het zelf een gel eyeliner pen, maar deze boterzachte 'twisted eyepencils' kan ik niet met 'gel' associƫren.
De kleuren op mijn  oog. Ik draag eigenlijk niet zo vaak eyeliner als lijntje boven mijn oog, maar als ik dit product op de waterlijn gebruik lijkt hij in beide gevallen een beetje alsof iemand me een blauw oog heeft geslagen. Dit product geeft erg snel kleur en je hoeft dus niet hard te drukken. Iets wat ik zelf altijd erg prettig vind, want al snel heb ik vaak het gevoel dat ik mijn oog er bijna uitprik. 
Omdat ik zo nieuwsgierig was naar dit product, kocht ik van de 'wet look lip lacqer' de kleur Hola guapa. een donker roze/paarse kleur wat ik niet echt voor de zomer vind, maar die ik in het najaar veel draag.
Door het mega glanzende dat dit product heeft, ben ik al snel geneigd het een gloss te noemen. Ik vind de kleur ook van zichzelf behoorlijk aanwezig, maar dat glanzende maakt het niet minder. 
Links zie je mijn lippen neutraal. Rechts heb ik op de bovenste foto het product net aangebracht, maar omdat ik dit toch vrij heftig vind hapte ik hem af. Dit liet een mooi zacht roze 'stain' achter, helaas komt dit niet goed over op de foto. 
Het product heeft een aanwezige geur, waar je ook maar net van moet houden. Hij ruikt namelijk naar Fanta! Pff dat was even een binnenkomer toe ik het product voor het eerst opendraaide. Misschien is dat ook een reden dat ik het product liever afhap, dan ruik je de geur niet zo goed.

Nog zo'n product waarvan ik het niet kon laten om het uit te testen. De cushion eyebrow ink. ook kocht ik het bijbehorende kwastje uit de collectie er bij. Het kwastje heeft een leuk palmbladeren patroon op een doorschijnend tussenstukje tussen de kwastje en het borsteltje.
Dit cushion eyebrow ink is in 1 kleur verkrijgbaar en ik besloot de gok te wagen.
Het is een interessant product en je hebt al snel veel op je kwastje. Het is erg waterig en de substantie deed me denken aan ecoline (wie kent dit nog van vroeger?). 
Met 1 klein dipje op het sponsje heb ik ruim genoeg voor mijn beide wenkbrauwen. De eerste streep die ik zet is dan ook veel te donker. Eigenlijk is het een heel donker paarse kleur die bijna bruin/zwart word. 
Zelf moet ik erg aan de intensiteit van dit product wennen, maar ik vind hem wel erg fijn in gebruik.

Tja, deze kon natuurlijk niet missen. De jumbo highlighter.
Ik was vooral erg benieuwd naar hoe 'jumbo' deze highlighter zou zijn. Nou, behoorlijk jumbo. hij is net iets groter dan mijn handpalm.
Het schattige palmbladeren textuur en de subtiele kokosgeur bevestigde meer en meer dat ik deze highlighter moest hebben (al had ik die conclussie zelf ook al een beetje getrokken). Rechts zie je de swatch. De mooie metallic licht gouden glans vind ik erg zomers.
Dit is de higlighter op mijn gezicht. I'm in love!
Het is maar goed dat deze highlighter zo jumbo is, dan doe ik er nog langer mee. Wie maakt er nou ooit een highlighter op?
De producten:
  • Livin' la vida banana tasje €2,99
  • Baking & banana powder €3,89
  • Cushion eyebrow ink €2,89
  • Eyebrow styler €2,59
  • Gel eyeliner pen €1,99 per stuk
  • Jumbo highlighter €3,89
  • Wet look lip lacquer €2,59
Eigenlijk ben ik heel tevreden over de producten uit deze collectie. Alleen de lip lacquer is niet zo mijn ding en met het brow ink product moet ik nog een beetje omgaan. Ook vind ik de prijs van het kwastje, ook al ziet deze er super schattig uit, wat aan de hoge kant.
Mocht je deze collectie spotten, zou ik je zeker aanraden er eens goed een kijkje te nemen. 
Deze collectie zal nog (afhankelijk van het filiaal) tot half-eind augustus in de schappen bij Trekpleister en Kruidvat liggen.

Liefs,
Eline ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten