16 april 2015

Eerste indruk Nomadic Traces Limeted Edition Catrice ♥

De schoonheid en sensualiteit uit de woestijn. Catrice laat je een luxeus gevoel geven, met als inspiratie de nomaden.
Kleuren als lichtrood en intens blauw komen samen met grijsbruin, warm goud, zacht nude en abrikoos.

Lees verder...


Na even snel de collectie doorgelopen te hebben. Komt al snel naar voren dat ik deze Matt Bronzer moet hebben. Ik ben dol op bronzer! Deze Matt Bronzer tovert een zomerse gloed op je huid. Het patroon in deze bronzer doet je waarschijnlijk denken aan zonnenstralen, waar je meteen een heerlijk zomers gevoel bij krijgt. De bronzer in 01 Brave Bronze gaat €4,99 kosten. 


Deze Matt lip colour komt er in twee verschillende rood tinten. Deze matte chubby pen heeft niet alleen een matte textuur, maar zorgt ook voor een sensuele look. Deze sticks komen uit in de kleuren 01 Nomaddicted to red  en 02 Urban red. Ze gaan €3,49 per stuk kostten. 

Deze oogschaduw met satijn finish verschijnt er in twee varianten. 01 wanderluxe is een donkerbruin met een goudgloed. 02 Savanna's gold  is een savanne kleur, wederom met een goudgloed. De zonnestralen die je ook in de bronzer zag komen ook terug in deze oogschaduw. De prijs van deze oogschaduw gaat €3,59  per stuk kostten. 

Deze long lasting eyelinerpen komt er in 2 kleuren. Een zwarte genaamd 01 leap in the dark en een blauwe 02 trip into the blue. De pen is gedecoreerd met een mooie oriëntaalse print. Voor €2,99 zit deze eyelinerpen in de collectie. 


Een Limeted Edition is niets zonder nagellak. Dit keer komt Catrice met 2 glanzende en 2 matte nagellakjes. 01 Wanderluxe en 02 boundless peach hebben een mooie glans. 03 nomaddicted to red en 04 Trip into the blue hebben een matte finish. De nagellak gaat €2,99 per stuk kostten. 


Het infinity logo is de laatste tijd super populair, veel mensen nemen deze 'oneindigheid' als tattoo. Ook zie je hem veel terug in sieraden. Catrice komt in deze collectie met een makkelijk te verwijderen tattoo. Deze tattoo pen in 01 road to infinity gaat €2,99 kostten. 

Deze collectie is in mei 2015 te vinden bij Trekpleister en Kruidvat.
Tegen die tijd kunnen jullie op elinnee94 ook over een aantal producten een review verwachten. 

Wat vind jij van deze collectie?

Liefs, 
Eline ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten